Preturi pavele si elemente de pavaj

GROSIMEPreturi pavele griPreturi pavele galbenePreturi pavele rosiiPreturi pavele cafeniiPreturi pavele maroNEGRUPreturi pavele verziPreturi pavele albastre
2,5 cm24 lei/mp26 lei/mp26 lei/mp30 lei/mp32 lei/mp32 lei/mp34 lei/mp34 lei/mp
3 cm28 lei/mp30 lei/mp30 lei/mp32 lei/mp32 lei/mp32 lei/mp34 lei/mp34 lei/mp
4,5 cm30 lei/mp32 lei/mp32 lei/mp34 lei/mp34 lei/mp34 lei/mp36 lei/mp36 lei/mp
5 cm32 lei/mp36 lei/mp36 lei/mp38 lei/mp38 lei/mp38 lei/mp40 lei/mp40 lei/mp
6 cm36 lei/mp38 lei/mp38 lei/mp40 lei/mp40 lei/mp40 lei/mp42 lei/mp42 lei/mp
  Indiferent de modelul ales, de textura sau de culoarea preferata, pavelele sunt cea mai buna solutie pentru a redecora suprafetele exterioare, fie ca este vorba despre alei, curti, terase, gradini sau chiar spatiul din jurul piscinelor. Pe langa designul deosebit pe care aceste produse il ofera, au avantajul ca sunt foarte rezistente in timp si sunt foarte practice.Unul dintre factorii decizionali, atunci cand vine vorba de amenajarea gradinii dumneavoastra este bugetul. Acesta poate fi semnificativ nu doar pentru achizitia pavajelor si pavelelor, cat si pentru montarea acestora. Pentru un buget ce poate fi calculat cu usurinta, preturile sunt calculate pentru metri patrati, si nu pentru fiecare piesa. Acest aspect va va ajuta sa determinati cate piese de o anumita forma se incadreaza intr-o marja de preturi.Insa, primul pas in cumpararea pavajelor este masurarea suprafetei din gospodarie. Aceasta va determina din ce categorie de marimi fac parte produsele dorite. Acestea pot fi alese dintr-o gama de piese de pavele cu dimensiuni de 2,5 – 6 cm. Preturile acestora sunt accesibile si variaza intre 24 si 36 lei (in cazul pavelelor de culoare gri), cu diferente de 2 – 4 lei/mp intre categorii. 

Preturi intre 26 lei/mp si 42 lei/mp

In ceea ce priveste un pret pavaj curte, firma Pav Consult isi doreste sa ofere cel mai corect raport calitate-pret pentru clientii sai, asa ca produsele sunt foarte accesibile si se potrivesc pentru toate buzunarele. Toti cei care sunt in cautarea unor pavele curte la preturi foarte avantajoase si atractive au ocazia sa gaseasca la Pav Consult exact ceea ce isi doresc.Paleta coloristica este una generoasa. Astfel, puteti comanda piese gri, galbene, rosii, cafenii, maro, negre, verzi si albastre, de dimensiunea dorita. Un pret pavaje poate varia intre 26 lei/mp (pavele de culoare galbena si dimensiuni de 2,5 cm) si 42 lei (pentru pavelele albastre, de 6 cm).Puteti alege o paleta de pavaje monocromatice sau puteti opta pentru modele. Pe aceasta pagina, veti gasi preturi pavele detaliate, astfel incat sa va calculati exact bugetul dedicat gradinii. 

Nuante de pavele disponibile

Modelele de pavaje beton ofera posibilitatea de a amenaja gradina intr-un stil deosebit, pentru ca acestea pot fi montate in fel si fel de variante. Datorita diversitatii in ceea ce priveste formele si nuantele, produsele pot fi combinate cu usurinta in cadrul aceleasi amenajari, fiind realizat un model unic, din culori foarte interesante, care se potrivesc in orice gradina.Nuantele disponibile de pavele si pavaje sunt prezentate in fiecare categorie de pe site, in timp ce formele pieselor influenteaza ansamblul doar la nivel de cantitate de unitati pe metru patrat. Categoriile prezinta fiecare pret pavele, fara a face diferenta intre formele pieselor, modelele texturii sau combinatiile din interiorul acestora. 

Pavele pentru o gradina de vis

Alegand produsele oferite de firma PavConsult, profitati de nenumarate avantaje. Modelele diverse de pavaje curte sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si sunt foarte rezistente la intemperiile vremii, astfel ca au o durata de viata foarte mare. De cele mai multe ori, pavele curte se monteaza destul de repede si se intretin foarte usor, pentru ca nu necesita produse sofisticate de ingrijire. De asemenea, un alt avantaj al modelelor de pavaj curte este faptul ca ofera un grad sporit de siguranta si reduc riscul alunecarii pe timpul iernii sau atunci cand sunt umede din cauza ploii.

Procesul de pavare curte reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care isi doresc o gradina cu un design deosebit. Gradina dumneavoastra va fi decorata cu piese moderne, insa va avea si un aspect practic. De acestea va puteti bucura multumita sectiunii in care este prezentat fiecare pret pavele. Verificati site-ul, alegeti-va produsele preferate, verificati-le preturile, programati o perioada pentru montajul acestora, apoi bucurati-va de pavaje!